Sadece kurumsal müşterilere hizmet verilmektedir. Lütfen Bakınız

MetaTrader 5 mobil uygulamaları hakkındaki her şeyi 2 dakika içersinde keşfedin

MetaTrader 5 mobil uygulamaları hakkındaki her şeyi 2 dakika içersinde keşfedin

YouTube kanalımız üzerinden MetaTrader 5 mobil uygulamalarına yönelik oluşturulan iki videoyu izleyin. Videolar sayesinde işlemcilerinizi sadece 2 dakika içerisinde IOS ve Android için MetaTrader 5 uygulamaları hakkında bilgilendirebilirsiniz.

MetaTrader 5 mobil platformları, FOREX ve küresel piyasalarda başarılı bir işlem gerçekleştirmek için tam donanımlı teknik analizler, her tür emir tipi ile güçlü işlem sistemi ve piyasa derinliği gibi ihtiyacınız olan tüm özellikleri içermektedir. Düzenli olarak yeni geliştirmeler yaparak aktif bir şekilde uygularımızı geliştirmekteyiz. Videolarımızı izledikten sonra en son yenilikleri içeren tüm MetaTrader 5 mobil özelikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu videolar, MetaTrader 5 uygulamalarına yönelik Uyarlama Notları kısmında okumaktan kaçındığınız ancak öğrenmek istediğiniz her şeyi görsel bir kılavuz olarak size sunmaktadırlar.

Metatrader 5 Android Sunum

Metatrader 5 IOS Sunum

Videoları beğendiniz mi? MetaQuotes Software YouTube resmi kanalımızı ziyaret ederek MetaTrader 5 platformuna ve platform dahilindeki hizmetlere yönelik daha fazla videoya ulaşabilirsiniz. Mevcut olarak sizler için hazırlanan 40 adet eğitim videosu bulunmaktadır.