Sadece kurumsal müşterilere hizmet verilmektedir. Lütfen Bakınız

Yurt Dışında Pek Çok Aracı Kurum MetaTrader5 Kullanmayı Tercih Ediyor. JRG International Brokerage DMCC, DGCX işlemleri için MetaTrader 5'i başlattı

Yurt Dışında Pek Çok Aracı Kurum MetaTrader5 Kullanmayı Tercih Ediyor. JRG International Brokerage DMCC, DGCX işlemleri için MetaTrader 5’i başlattı

018 yılı başından beri, yurt dışında da bir çok aracı kurum MetaTrader5 kullanmaya başlamıştır. Sadece Mayıs ayında Valutrades, Darwinex ,Admiral Markets, USGFX bunlardan bir kaçıdır.

Dubai Gold & Commodities Exchange (DGCX) aracı kurum müşterileri için MetaTrader 5 platformunun entegrasyonunu tamamlamıştı. DGCX’in aktif bir Broker Takas Üyesi olarak, JRG International, DGCX’in Para Birimlerini, Varlıkları, Kıymetli Madenler ve Hidrokarbonları kapsayan ürünlere erişim sağlayan en iyi on şirketten biri olarak seçilmiştir.

JRG International Brokerage DMCC,   ana şirketleri , JRG Securities LTD (Hint Borsasında listelenen) ve Apple Multi Asset DMCC’den (AMA) gelen 30 yılı aşkın yatırım uzmanlığına sahiptir. Ekim 2017’de, Apple Multi Asset DMCC (AMA) resmi olarak JRG International’da % 100 hisse senedi satın aldı. Satın alma, Hindistan, Çin ve Avrupa’yı İpek Yolu’nun bir parçası olarak stratejik bir merkezi noktaya bağlamak için planı tamamladı. JRG International şu anda U.A.E’de en hızlı büyüyen aracı kurumlardan biridir. Şirket, Emirates Menkul Kıymetler ve Emtialar Kurumu (ESCA) ve Dubai Multi Emtialar Merkezi (DMCC) tarafından lisanslanmıştır.

AMA ve JRG International Direktörü Jiguang Yu, “Bizim çabalarımız, traderların son teknoloji ve ticaret araçları kullanarak Dubai Gold & Commodities Exchange üzerinden işlem yapmalarına odaklanıyor.” diyor. “JRG’yi satın almamız ve MetaTrader 5 Platformunu piyasaya sürmemiz, müşterilerimize daha iyi hizmet vermemize ve ayrıca hizmetlerimizi dünya çapında multi-asset (çok amaçlı) işlem yapmak isteyen gruplara yaymamıza yardımcı olacaktır.”

DGCX CEO’su Les Male, “Apple Multi Asset DMCC’nin genişlemesini memnuniyetle karşılıyoruz ve JRG International’ın DGCX’in güçlü bir destekçisi olarak üstlendikleri sorumluluğu görmekten memnuniyet duyuyoruz.” “MetaTrader 5’in daha fazla uygulanması, hem kendileri hem de müşterileri için daha fazla bağlantı ve hız sağlayacaktır.”

MetaQuotes Software Corp. Yönetici Ortağı, Gaies Chreis açıklamasında “AMA ile işbirliği ve MetaTrader 5 platformunun lansmanı, JRG International’ı rekabetçi bir noktaya yerleştirecek ve onların yeni yatırımcılara ulaşmalarını sağlayacaktır” ve “MetaTrader 5’in, gerçek bir güç merkezi ortaya çıkmasına izin veren, şirket içindeki mevcut temel yetkinliklerle birlikte çalışacağına inanıyoruz.” dedi.